Condensvrij
Condensvrij
Hoge isolatiewaarde
Hoge isolatiewaarde
Incl. inmeten en montage
Incl. inmeten en montage
TOP service
TOP service
TOPwindows in de media

TOPwindows in de media

In welke media komt TOPwindows aan het woord? Een kleine selectie vind u op deze pagina.

Bootklussen, Watersport TV

Lekkende ramen in de redactieboot van Watersport-TV zorgde afgelopen seizoen regelmatig voor de nodige nattigheid in de kajuit. In deze aflevering van de serie Bootklussen kun je zien hoe de oude ramen worden vervangen door TOPwindows. Van het zelf opmeten, uitzoeken, bestellen, inmeten, produceren tot de uiteindelijke montage. Niet alleen een geweldig verschil in uitstraling, geen condens meer op de ramen, maar ook geen druppel regenwater in de kajuit. Top gedaan TOPwindows!

Nieuwe ramen en 3D geprinte afwerklijsten, Klaas & Nienke de Vries TV

Zelf de bestaande ramen demonteren, wanden onder de profielen weer netjes afwerken, nieuwe ramen gemonteerd door TOPwindows en...... 3D op maat geprinte afwerklijsten van TOPwindows aan de binnenzijde van de boot!

Wat gebeurt er na accoord op de offerte? TOPwindows Media

In deze video laten wij u stap voor stap zien welke handelingen nodig zijn om nieuwe condensvrije scheepsramen voor uw schip te produceren. Kijk voor meer informatie over onze condensvrije scheepsramen op:

www.topwindows.nl

Kijk voor meer informatie over onze condensvrije patrijspoorten op: www.topwindowsshop.com

Zelf een TOPwindows patrijspoort installeren, TOPwindows Media

Tijdens deze instructievideo legt Martijn stap voor stap uit hoe u op een correcte manier uw TOPwindows patrijspoort kunt installeren. Wilt u ook uw aluminium patrijspoorten vervangen voor condensvrije kunststof patrijspoorten welke als enige verkrijgbaar zijn met dubbelglas? Neem dan eens een kijkje in onze webshop, hier kunt u ze eenvoudig bestellen:

https://www.topwindowsshop.com/

 

TOPwindows voorkomt condens op raamprofielen, Watersport TV

Vocht op raamprofielen. Aan boord van een kajuitboot is er niet aan te ontkomen, zou je denken. TOPwindows maakt raamprofielen die condensvrij zijn. En daar wil Watersport-TV crewlid Epco Ongering meer van weten. Op Boot Düsseldorf gaat hij langs bij Folkert Roest die de kwaliteit en comfort van de kunststof scheepsramen, die eenvoudig te monteren zijn, laat zien.

TOPwindows op bezoek bij...., de heer Wilthinge

Vandaag, 2 november 2020, gaat TOPwindows op bezoek bij dhr. Wilthinge.

Hij legt uit waarom hij ook in zijn nieuw aangekochte schip wéér kiest voor TOPwindows scheepsramen.

TOPwindows scheepsramen met een condensvrij kunststof profiel, TOPwindows Media

Condensvrij
Aluminium profielen condenseren en tasten het hout van uw binnenbetimmering aan. Onze kunststof raamprofielen condenseren niet.

Hoge isolatiewaarde en comfort
De thermische isolatiewaarde van onze kunststof raamprofielen is hoog. Daardoor bespaart u aanzienlijk op uw ‘stookkosten’. Zeker in combinatie met dubbelglas.

Luxe uitstraling en gemak
Door het eenvoudige kliksysteem zijn er geen schroefjes of klemblokjes nodig en zijn de ramen eenvoudig te (de)monteren bij een werfbeurt.

Meer weten over de mogelijkheden?
Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze kunststof scheepsramen? Folkert Roest staat u graag te woord. Bel naar 06 - 50686031 of stuur een e-mail naar info@topwindows.nl