Condensvrij
Condensvrij
Hoge isolatiewaarde
Hoge isolatiewaarde
Incl. inmeten en montage
Incl. inmeten en montage
TOP service
TOP service
Over TOPwindows

Over TOPwindows

In 2010 werd TOPwindows opgericht door drie vrienden (Job Waleson, Auke Pul & Folkert Roest) met als doel: het oprichtten van een bedrijf welke alle ongemakken die een consument ervaart, tijdens het vervangen van scheepsramen, weg te nemen. Er wordt daarbij een nieuw product ontwikkeld: scheepsramen met kunststof raamprofielen. Dit is uniek in de watersportbranche en zorgt voor vele voordelen ten opzichte van de conventionele aluminium raamprofielen. Gecombineerd met de klantgerichte aanpak en het verzorgen van inmeten en montage zijn inmiddels duizenden booteigenaren een tevreden klant van TOPwindows.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

TOPwindows wil u volledig ontzorgen en het u zo eenvoudig mogelijk maken uw schip te verduurzamen en het comfort aan boord te verhogen.

  • Klantgericht advies
  • Duidelijke communicatie
  • Inmeten én montage van uw scheepsramen
  • 5 jaar garantie
Uitgebreid dealernetwerk
Uitgebreid dealernetwerk

Uitgebreid dealernetwerk

Wij maken unieke kunststof bootramen en scheepsramen voor de watersport en de maritieme sector. Deze scheepsramen leveren uw boot of schip écht toegevoegde waarde. Met dealers verspreid over het hele land bent u verzekerd van een snelle en perfecte levering. Maar onze ambitie reikt verder: binnen enkele jaren willen wij vertegenwoordigd zijn in heel Europa.

Dealer worden?
Bent u geïnteresseerd om TOPwindows dealer te worden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ons team

Ons team

Ontmoet de professionals en specialisten van TOPwindows.