TOPwindows Delfstrahuizen biedt u scheepsramen te koop aan met gunstige kunststof raamprofielen. Wilt u bijvoorbeeld uw huidige bootramen vervangen? Dan doet u er goed aan om voor ramen met kunststof profielen te kiezen. Dit materiaal is voordelig voor uw portemonnee. Dat komt omdat kunststof een hoge isolatiewaarde heeft en de warmte hierdoor langer in uw boot blijft. Aluminium raamprofielen hebben daarentegen een lage isolatiewaarde. Kies gunstig en ga voor een specialist die u scheepsramen met kunststof raamprofielen te koop aanbiedt.

Scheepsramen die niet condenseren te koop

Onze kunststof raamprofielen condenseren niet. Dit is een verschil met aluminium profielen die dat wel doen. Het voordeel hiervan is dat er geen schimmel ontstaat op het hout rondom uw ramen en dat het hout niet gaat verrotten. Uiteraard begrijpen wij dat u wilt dat de scheepsramen bij uw boot passen. Daarom bepaalt u of wij dubbele of enkele beglazing plaatsen en kiest u de kleur van het glas en het profiel:

  • Donkerblauw
  • Crème
  • Lichtgrijs
  • Antracietgrijs
  • Zwart

Onze specialisten uit Delfstrahuizen staan voor u klaar

Wilt u ook de voordelen ervaren van de scheepsramen die wij te koop aanbieden? Neem dan contact met ons op en bel naar 0031 (0)118 436911. Wij horen graag wat uw wensen zijn en staan voor u klaar. U stelt online eenvoudig zelf uw offerte op.