Heeft u ramen op uw boot met een rubberprofiel en kunnen deze wel vervangen worden? Of heeft u aluminium raamprofielen en bent u de condensvorming beu? Dat begrijpen wij heel goed, want condens kan ervoor zorgen dat het hout rondom uw ramen gaat verrotten of schimmelen. Dat is uiteraard niet wat u wilt en daarom wilt u dit uiteraard voorkomen. Kies er daarom voor om uw bootramen te vervangen door ramen met een kunststof profiel. Condensvrije bootramen en patrijspoorten van TOPwindows bieden u namelijk vele voordelen. Welke? Dat vertellen wij u graag.

De ramen van uw boot vervangen laat u over aan een specialist

Een niet-condenserend bootraam biedt u diverse voordelen, zeker als het vervangen van uw oude raam overlaat aan een specialist. Als u uw bootramen laat vervangen door onze condensvrije varianten, plaatsen wij nieuwe ramen op uw boot met een kunststof profiel. Het voordeel van een niet-condenserend bootraam is dat het hout van uw binnenbetimmering niet wordt aangepast omdat deze raamprofielen niet condenseren. Daarbij komt dat de isolatiewaarde van onze kunststof raamprofielen hoog is tegenover de isolatiewaarde van aluminium profielen. Zo bespaart u veel op uw kosten door uw huidige bootramen te vervangen en voor condensvrije bootramen en patrijspoorten te kiezen.

U kiest de kleur en het glas van uw niet-condenserend bootraam

Wij vinden het belangrijk dat de bootramen passen bij uw boot en schip. Om dit te garanderen, kiest u de kleur van het glas en het profiel uit bij ons. U heeft de keuze uit 5 verschillende kleuren:

  • Zwart
  • Donkerblauw
  • Crème
  • Antracietgrijs
  • Lichtgrijs

Ook bepaalt u of wij ramen plaatsen met enkele of dubbele beglazing. Zo vervangt u uw raam door een niet-condenserend bootraam en profiteert u van een gebruiksvriendelijke oplossing voor uw boot. TOPwindows voorziet u te allen tijde van een passende oplossing.

Maak een offerte aan

Voor het vervangen van de ramen van uw boot schakelt u ons in. Dankzij onze jarenlange ervaring in de jachtbouw, jachtverhuur en de jachtmakelaardij zijn wij bekend met scheepsramen die écht toegevoegde waarde bieden aan uw boot of schip. Daarom zit u goed bij ons als u condensvrije patrijspoorten wilt aanschaffen, maar ook voor advies hierover. U vraagt gemakkelijk online een offerte bij ons aan, waarin u uw wensen omtrent condensvrije patrijspoorten kenbaar maakt. Heeft u nog vragen op het gebied van bootramen vervangen door nieuwe, condensvrije ramen? Wij staan u graag te woord via het telefoonnummer 0031 (0)118 436911.