Heeft u ramen op uw boot met een rubberprofiel en kunnen deze wel vervangen worden? Of heeft u aluminium raamprofielen en bent u de condensvorming beu? Dat begrijpen wij heel goed, want condens kan ervoor zorgen dat het hout rondom uw ramen gaat verrotten of schimmelen. Dat is uiteraard niet wat u wilt en u wilt dit voorkomen. Kies er daarom voor om uw bootramen te vervangen voor ramen met een kunststof profiel. Ramen van TOPwindows Delfstrahuizen bieden u vele voordelen.

De ramen van uw boot vervangen laat u over aan een specialist uit Delfstrahuizen

Als u uw bootramen laat vervangen, plaatsen wij nieuwe ramen op uw boot met een kunststof profiel. Het voordeel hiervan is dat het hout van uw binnenbetimmering niet wordt aangepast omdat deze raamprofielen niet condenseren. Daarbij komt dat de isolatiewaarde van onze kunststof raamprofielen hoog is tegenover de isolatiewaarde van aluminium profielen. Zo bespaart u veel op uw kosten.

U kiest de kleur en het glas

Wij vinden het belangrijk dat de bootramen passen bij uw boot en schip. Om dit te garanderen, kiest u de kleur van het glas en het profiel. U heeft de keuze uit 5 verschillende kleuren:

  • Zwart
  • Donkerblauw
  • Crème
  • Antracietgrijs
  • Lichtgrijs

Ook bepaalt u of wij ramen plaatsen met enkele of dubbele beglazing.

Maak een offerte aan

Voor het vervangen van de ramen van uw boot, schakelt u ons in. Online vraagt u gemakkelijk een offerte aan, waarin u uw wensen kenbaar maakt. Heeft u nog vragen op het gebied van bootramen vervangen? Wij staan u graag te woord via 0031 (0)118 436911.