Zijn uw huidige raamprofielen van uw boot aan vervanging toe en wilt u nieuwe scheepsramen aanschaffen? Uiteraard wilt u hiervoor in zee aan met een betrouwbare partner, die u producten van een hoge kwaliteit aanbiedt. Ga daarom naar TOPwindows Delfstrahuizen, een leverancier van unieke kunststof bootramen. Maar wat maakt dit materiaal zo gunstig? Een voordeel is dat kunststof niet condenseert, wat aluminium raamprofielen wel doen. Wanneer u kiest voor kunststof, voorkomt u dat het hout gaat schimmelen of verrotten.

Dankzij nieuwe kunststoffen scheepsramen bespaart u op uw kosten

Aluminium raamprofielen hebben een lage isolatiewaarde. Dat is een verschil met onze kunststof raamprofielen, die een hoge isolatiewaarde hebben. Dit is een groot voordeel, omdat de warmte zo sneller in uw boot blijft. Dit kost u veel minder verwarmingskosten. U wilt uiteraard wel dat de nieuwe scheepsramen bij uw boot passen. Om hiervoor te zorgen, bepaalt u de kleur van het glas en het profiel. U heeft de keuze uit:

  • Zwart
  • Lichtgrijs
  • Antracietgrijs
  • Crème
  • Donkerblauw

Wilt u meer informatie?

Bent u al overtuigd van onze kunststof raamprofielen of wenst u meer informatie over nieuwe scheepsramen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons op 0031 (0)118 436911. Weet u al wel wat uw wensen zijn? Online maakt u eenvoudig zelf een offerte.