Voor een leverancier van scheepsramen uit Delfstrahuizen hoeft u niet verder te zoeken. Schakel hiervoor TOPwindows in. Dit is een bedrijf dat unieke kunststof bootramen en scheepsramen maakt voor de watersport en de maritieme sector. Onze bootramen zijn een toegevoegde waarde voor uw boot of schip. Wij zijn een leverancier van scheepsramen met een kunststof profiel, wat u vele voordelen oplevert ten opzichte van ramen van een profiel van aluminium of rubber. Waar aluminium raamprofielen condenseren, doen onze raamprofielen dat niet. Dat is erg prettig, want condens veroorzaakt schimmel of verrotting van het hout rondom uw ramen.

Leverancier van unieke kunststoffen scheepsramen uit Delfstrahuizen

Onze unieke kunststoffen scheepsramen hebben een hoge isolatiewaarde. Dat is een verschil met aluminium profielen, want de isolatiewaarde van aluminium is laag, waardoor de warmte sneller uit de boot gaat. Wanneer u kiest voor kunststof, is dat voordelig voor uw portemonnee. Onze ramen zien er professioneel uit en zorgen voor een luxe uitstraling van uw boot of schip. U ziet ook geen schroefjes of klemblokjes door het kliksysteem.

Kies zelf de kleur

Wanneer u kiest voor ons als leverancier van uw scheepsramen, bepaalt u de kleur van het profiel en het glas. U kiest uit zwart, donkerblauw, crème, antracietgrijs en lichtgrijs. Wilt u meer weten over onze scheepsramen of wilt u met ons in zee gaan? Dan belt u naar 0031 (0)118 436911. Online maakt u zelf uw offerte.