Zijn uw huidige bootramen al wat ouder en wilt u de rubberen raamprofielen vervangen? Of vindt u het condens op uw aluminium profiel vervelend? Gaat het hout rondom uw ramen hiervan van schimmelen of verrotten? Kies dan voor bootramen met een kunststof profiel. Dit materiaal voorkomt de lasten die ander materiaal u oplevert. Kies voor de ramen van TOPwindows, die u naast de voordelen van het materiaal nog meer pluspunten opleveren.

Bootramen van de specialist bieden u veel meer voordelen

Condens kan het hout rondom uw ramen aantasten, wat u uiteraard niet wilt. Onze raamprofielen zijn condensvrij. Daarnaast is het plaatsen van bootramen door ons zo gebeurd. Zo meten wij uw ramen op basis van het oude raam met een 3D meetapparaat. Een ander voordeel is dat onze ramen gemakkelijk demontabel zijn en dat deze geplaatst worden door eenvoudige klikverbinding. Het is uiteraard belangrijk dat u het raam kiest dat past bij uw boot. U kiest uit vijf prachtige kleuren.

Vervanging van bootruiten in Delfstrahuizen

Ook bootruiten zijn regelmatig aan vervanging toe door de invloeden van weersomstandigheden. Op dit gebied werken wij samen met de Bootruitspecialist, een expert in het leveren van allerlei typen bootruiten. Wij zijn deze samenwerking aangegaan om ook voorgebogen ruiten te kunnen leveren van gehard glas tot plexiglas.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor de bootramen of bootruiten van uw keuze. Online vraagt u eenvoudig zelf een offerte aan. Wilt u graag meer informatie over onze ramen of service? Bel dan naar 0031 (0)118 436911. Wij vertellen u hier graag meer over.