Heeft u onlangs een boot gekocht en wilt u hiervoor scheepsramen op maat laten maken? Of wilt u de huidige ramen van uw boot vervangen? Kies dan voor de ramen met een kunststof profiel van TOPwindows Delfstrahuizen. Kunststof profielen condenseren niet, waardoor het hout rondom uw ramen niet wordt aangetast. Zo voorkomt u dat het hout gaat schimmelen of verrotten. Om deze reden is het raadzaam om te kiezen voor scheepsramen op maat met een kunststof profiel.

Bespaar op uw kosten en laat scheepsramen met een kunststof profiel op maat maken

Een ander voordeel is dat kunststof ten opzichte van aluminium een hoge isolatiewaarde heeft. Hierdoor blijft de warmte langer uw in boot hangen. Erg voordelig voor uw portemonnee op het gebied van stookkosten! Wij begrijpen dat u wilt dat de scheepsramen op maat goed passen bij uw boot. Daarom kiest u de kleur van het glas en het profiel. U heeft de keuze uit:

  • Antracietgrijs
  • Lichtgrijs
  • Donkerblauw
  • Zwart
  • Crème

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat welke soorten scheepsramen op maat u kunt kopen u bij ons? Neem dan contact met ons op en bel naar 0031 (0)118 436911. Online vraagt u snel en eenvoudig een offerte aan, waarin u uw wensen kenbaar maakt. Wij horen graag wat wij voor u kunnen doen.