Voor de ramen op uw boot heeft u vaak de keuze uit kunststof, rubber of aluminium raamprofielen. Het is raadzaam om voor de eerste soort te gaan, want deze biedt u veel voordelen. Wist u bijvoorbeeld al dat kunststof raamprofielen niet condenseren en dat aluminium raamprofielen dat wel doen? En condensvorming wilt u uiteraard niet hebben, want dat tast het hout rondom uw ramen aan. Daarnaast is de isolatiewaarde van kunststof raamprofielen hoog ten opzichte van aluminium profielen. Hiervoor blijft de warmte langer in uw boot wat u veel geld bespaart op het gebied van stoken. Wilt u ook deze voordelen ervaren? Schakel dan de specialisten van TOPwindows in.

Kies de kleur van de kunststof raamprofielen

Het is belangrijk dat als u nieuwe ramen koopt, deze goed bij uw boot of schip passen. En of dat het geval is weet u uiteraard zelf het best. Daarom bieden we u als deskundig leverancier uit Delfstrahuizen de keuze wat betreft de kleur van het glas en het profiel. U heeft de keuze uit 5 kleuren:

  • Crème
  • Donkerblauw
  • Zwart
  • Lichtgrijs
  • Antracietgrijs

Ook bepaalt u of wij ramen plaatsen met dubbele of enkele beglazing.

Maak online zelf uw offerte aan

Online vraagt u gemakkelijk zelf een offerte aan waarin u uw wensen kenbaar maakt. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Wilt u eerst meer informatie over onze kunststof raamprofielen voordat u over gaat tot het aanvragen van een offerte? U bereikt ons op 0031 (0)118 436911.