archive prodcut - TOPwindows

Patrijspoorten

Zo langzamerhand weten de meeste watersporters wel wat de grote voordelen zijn van onze kunststof raamprofielen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat kunststof niet als koudebrug fungeert en dus geen condens aantrekt. In de afgelopen jaren hebben we naar alle tevredenheid, enkele duizenden ramen afgeleverd en ingebouwd bij honderden jachten en beroepsschepen.

Wij zijn trots te kunnen melden dat we nu ook aan de grote vraag naar patrijspoorten kunnen voldoen. Veelal zijn patrijspoorten gemonteerd in slaapruimtes aan boord. En in de kombuis of natte cel. Ruimtes waar heel veel condens voorkomt.
Tijdens ons slapen, koken en douchen, wordt het een natte boel aan boord. Deze natte boel, verzamelt zich vooral op (aluminium) raamprofielen en glas. Bij onze kunststof patrijspoorten komt dit niet voor.

Onze nieuwe TOPWINDOWS patrijspoorten hebben nog meer voordelen t.o.v. de reguliere metalen poorten.
Ze zijn van gegoten kunststof en in elke kleur leverbaar. De profielen zijn extra geïsoleerd en voorzien van PMMA kunststof ruiten. Daarnaast zijn ze zowel vast als klapbaar leverbaar en kunnen ze met horren en regenkappen worden geleverd. Het mooiste is dat de horren ook in gesloten toestand gewoon kunnen blijven zitten!

Vanzelfsprekend zijn de poorten UV- en zeewaterbestendig en voldoen ze naast de geldende ISO-normen aan de oceaanwaardige CE-A eisen.

Wilt u meer informatie over onze patrijspoorten? Neem vrijblijvend contact op met TOPwindows.

Accepteren